Professionele
foto-albums

Het vlaggenschip product van Huisinga Fotografie: Het Exclusive Foto Album HD staat voor creativiteit en topkwaliteit. Duurzaam, handgemaakt en eco-vriendelijk. Zowel qua omslagen, als inhoud. De nieuwste HD technologie geeft mij de mogelijkheid om spreads te maken uit twee strak vlakliggende pagina’s met dikke 800 grams echte fotobladen, met een onzichtbare finish.. Leverbaar vanaf 10 spreads/ 20 bladzijdes.
Lees bovenstaande tekst verder

De pagina's worden standaard op Fuji fotopapier belicht in het klassieke zilverhalogenide-procedé op Fuji-silk of op een superhoogglanzend pearl metallic fotopapier, met een een supergave reflekterende papierdrager. Ook kan gekozen worden tussen een Canon Deep matte of Mohawk-eggshel Fine Art papier. Beschermd tegen vuil en stof met een onzichtbare finish.

Volledig met de hand gemaakt. Een professioneel trouwalbum uit de Exclusive Line, inclusief omslag naar keuze van 30x30cm met 30 bladzijden, volledig verzorgd, is al leverbaar vanaf € 450,00.

Elk compleet trouwalbum wordt exclusief voor jullie opgemaakt, aan de hand van jullie wensen qua fotografie en album opmaak. Daardoor is elk album uniek. Jullie bepalen welke foto’s er in het album komen. Ik verzorg de chronologische opmaak, mijn vrouw Miranda zorgt voor de "female touch".

Ter goedkeuring stuur ik eerst een diashow van de inhoud van het album per mail, zodat eventuele veranderingen doorgegeven kunnen worden.

De extra correctierondes zijn bij ons bij het totaalbedrag inbegrepen.

Creëer een elegant en simpel album of ga juist voor een verfijnde uitstraling. Natuurlijk zijn al deze stijlen te combineren naar eigen wens dankzij een groot aantal optionele mogelijkheden zoals: Gefoamde (opdikkende) omslagen, stiknaden, namen die met UV-printing, Embossing of met Laser gravering te plaatsen zijn. Maar ook schutvellen die voorzien kunnen worden van namen, jullie trouwdatum, logo of een persoonlijke tekst. Ik ontwerp desgewenst ook andere wensen voor op het schutvel. Het is bijna een oneindige lijst met mogelijkheden.

Papier keuze voor de Excluvise Foto Albums HD:

Fuji Silk - een halfmat / silk fotopapier met een lichte textuur ter bescherming en voorkoming van (vet-) vingerafdrukken.

Fuji Pearl (Metallic) - een glanzend fotopapier met een parelmoer pigment die een mooie parelmoerglans geeft. Dit kan ook in combinatie met Silk pagina's

Canon Deep Matte - een extreem mat papier met een bijna fluwelen gevoel (PAS OP: wel krasgevoelig). Deze kan niet gecombineerd worden met andere papiersoorten.

Mohawk-eggshell - een schitterend Fine Art-papier gemaakt met natuurlijke vezels (TIP!) Deze kan niet gecombineerd worden met andere papiersoorten.

Op afspraak zijn jullie bij ons welkom om de verschillende voorbeelden van de papiersoorten te bekijken. Indien gewenst kan ik tijdens ons kennismakingsgesprek een aantal voorbeelden meenemen om te bekijken. Natuurlijk zijn jullie op afspraak ook bij ons in Utrecht van harte welkom.

Album opmaakservice en aantal foto's.

Jullie bepalen zelf welke opnames ik het album verwerk. Na het sturen van alle opnames kunnen jullie een selectie maken van de opnames en die aan mij doorgeven. Dat kan door middel van het sturen van de opnames of het doorgeven van de nummers van de foto's.

Met jullie selectie maak ik een eerste opmaak van jullie album, ik zorg voor spectaculaire achtergronden met gebruik van jullie eigen foto's foto's, details van kleding, sieraden, jullie ringen, bloemen of andere persoonlijke items.

Om alle opnames het best tot zijn recht te laten komen, adviseer ik gemiddeld 3-4 foto's per spread (1,5-2 per bladzijde). Van de prachtige locatie foto's gebruik ik soms 1 foto over twee bladzijdes, terwijl ik van de ceremonie of het feest vaak wat meer foto's op een bladzijde plaats. Meer foto's op een spread kan natuurlijk ook, maar dan worden de foto's een stuk kleiner.

Verder help ik u graag met bedankkaartjes met foto en persoonlijke tekst ( op zondag na dezelfde dag klaar).

Fotoboekjes voor jullie getuigen, ouders en grootouders.

Afdrukken en inlijsten (met passe-partout).

Op verzoek stuur ik jullie voorbeelden van omslagen, papiersoorten, extra opties om je album te personaliseren en opbergboxen.

Dankjewel je bericht is ontvangen. Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!
Hey, wat gek! Er ging iets mis. Probeer het later anders nog een keer?
- of -
Rick Huisinga
Huisinga Fotografie
Rick Huisinga
Hallo,
hoe kan ik je helpen?
Verstuur een bericht